Hop til indhold

Vi er din hovedentreprenør

 

Hvis du mangler en kompetent og erfaren hovedentreprenør til dit projekt, så vil vores mange års erfaring og gode samarbejdspartnere komme dig og dit projekt til gode.

 

Vi udfører hovedentreprise indenfor:

Vinduesrenovering

Trappeopgange

Facaderenovering

 

Nøje gennemgang af udbudsmaterialet

Vi sørger for at sætte os rigtig godt ind i udbudsmaterialet, da vi mener det er her vi allerede kan gøre en stor forskel. Hvis vi identificerer evt. fejl, mangler eller uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet, så vil vi påpege pågældende, således vi på et tidligt stadie i opgaven, kan rette til og derved undgå udfordringer senere hen.

Bedre dialog og gennemsigtighed

Har du oplevet at dialogen og en manglende gennemsigtighed har været en barriere for, at opgaven ikke er kommet godt i mål? Hos Malerhuset lægger vi stor vægt på, at de forskellige parter bliver hørt, således evt. udfordringer tackles korrekt og ikke bliver en stopklods i processen – en proces som gerne skulle være en god oplevelse for alle parter, hvis vi i sidste ende skal kunne sige at været nået godt i mål. Vi omfavner også gennemsigtigheden i projektet, så vi vil altid fortælle dig, hvad vores avanceprocent er på selve opgaven.

Fleksibilitet i processen

Vores mange år med diverse renoveringsprojekter har lært os, at fleksibilitet er en vigtig faktor, da der som regel altid opstår forhold som der til at starte med, ikke var regnet ind i projektet. Derfor er vi løbende forberedte på at håndtere ændringer og ønsker der fra start ikke var tænkt på.