Hop til indhold

Trænger jeres ejendom til en opdatering?

Der kan være svært at gennemskue, hvilke løsninger der skal til, hvis jeres ejendom trænger til at blive renoveret – der er mange veje til Rom, som bekendt. Som erfarent malerfirma og som regel den instans der lægger sidste hånd på opgaven, har vi bedre mulighed for at gennemskue, hvorvidt de enkelte renoveringsopgaver tjener hinanden. Derfor stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, så du som ejer og bestyrelsesmedlem med ansvar for en renoveringsopgave i din andels- eller ejerforening, kan skabe det bedste overblik over det forestående byggeprojekt.

Vi kender vores samarbejdspartnere

En kæde er aldrig stærkere end sit svageste led. Det er en kliché, men ikke desto mindre meget rammende for, hvordan vi anskuer vores samarbejde med de entreprenører vi vælger at inddrage i en opgave. Vores erfaring er, at samarbejdet med bestyrelsen i en forening, rådgiver og vores samarbejdspartnere skal fungere rigtig godt – ellers bliver resultatet ikke ordentligt. Derfor har vi også stort fokus på den gode dialog parterne imellem.

Få et uforpligtende vurdering af jeres ejendom

Hvis du har brug for at indhente viden på området eller gerne vil have os ud at besigtige en ejendom og give vores vurdering på, hvordan en renovering eller vedligholdelse kan foregå, så skriv eller ring til os – det er helt uforpligtende.