Hop til indhold

Gamle maleteknikker

Forgyldning

Forgyldning kan bruges i mange forskellige sammenhænge indenfor malerfaget – både ude og inde. Det gør ofte en stor visuel forskel og giver et udtryk lidt ud over det sædvanlige.

Det kræver et vist håndelag at udføre forgyldning. Bladguldet der arbejdes med, måler 8 x 8 cm og er meget tynde og tåler ikke direkte berøring med fingrene. Så det kræver præcision og en god portion forsigtighed.

Vi har udført forgyldning på blandt andet Rundetårn, Trinitatis Kirke, Amalienborg Slot, Spiret på Vor Frelser Kirke samt Den Hirschsprungske Samling.

Dekoration

Det gælder om at have finmotorikken i orden, når man skal udføre en dekoration – det har vi. Malerhuset Steen Nielsen har gennem tiden udført mange forskellige former for dekorationer, hvoraf mange bliver til med fri hånd. Det er en arbejdsproces der kræver tålmodighed, omhyggelighed og præcision, hvis resultatet skal blive tilstedsstillende og holdbarheden lang.

Selvom dekorationsopgaver kun udgør en lille del af vores samlede forretning, så sørger vi for at holde håndværket i hævd. Det er en del af vores identitet og derfor vil du altid kunne få udført dekorationer i opgangen, på kontoret eller hvor det måtte være. For at slutproduktet kan blive af høj kvalitet og efter kundens ønsker og behov, har vi stor fokus på rådgivningen i denne forbindelse. Det gælder både før og under processen – så alle er tilfredse med det arbejde det bliver udført.

Du kan altid ringe eller skrive til Malerhuset. Så vil du får en kompetent og personlig betjening. Vi kommer gerne ud og ser nærmere på opgaven, så vi kan give den rette rådgivning – det er selvfølgelig uforpligtende.