Hop til indhold

Vi løser opgaven for dig

Hos Malerhuset Steen Nielsen udfører vi både fagentrepriser og mindre hovedentrepriser. Vi lægger vægt på samarbejdet og dialogen før under og efter projektet – det giver de bedste forudsætninger for at nå helt i mål indenfor de fastsatte rammer og danner grundlag for at fortsat samarbejde, hvis der skal udføres vedligeholdelse.

Fagentreprise

Vi har mange års erfaring indenfor både private og offentlige renoveringsprojekter. Her koordinerer vi i samarbejde med bygherre og rådgiver, hvordan vi bedst kan afslutte byggeprojektet. Vi har fokus på den løbende dialog, så eventuelle fejl og mangler bliver elimineret undervejs. Du vil som bygherre eller rådgiver, hvad enten det drejer sig om renoveringen af privatbolig eller stort nybyggeri, få en kompetent samarbejdspartner, hvor kvalitet i håndværket og sans for detaljen går hånd i hånd. Det er en af vores primære kompetencer.

Hovedentreprise

Vi har opbygget en stor ekspertise indenfor de mindre hovedentrepriser, såsom trapperenovering, renovering af ældre bygningsværker deri blandt restaurering af vinduer.

Vi står for koordineringen og styringen af byggeprojektet, hvor vi leder og fordeler arbejdet mellem de forskellige faggrupper indhentet til lejligheden. Vi har gode og stabile samarbejdspartnere som vi står inde for.

Altid sidst på opgaven

Eftersom vi altid lægger sidste hånd på opgaven, er vi også bedre i stand til at forudsige, hvor der eventuelt kan opstå udfordringer og hvor der eventuelt med fordel kan skabes alternative løsninger for projektet.

Du er altid velkommen til kontakte os og høre nærmere om, hvordan et eventuelt samarbejde kan tage sig ud, så alle parter får opfyldt de forventinger der måtte være.