logo-steen-nielsen.png

Velkommen til
Malerhuset Steen Nielsen

mobile-menu.png
Brugernavn:
Adgangskode:

Privatlivspolitik for ansatte


Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i Malerhuset Steen Nielsen A/S, CVR-nr. 70969211 (herefter ”Selskabet”). 


Som følge af din ansættelse i Selskabet accepterer du denne privatlivspolitik. 


Oversigt:


  • 1.0 Generelt
  • 2.0 Personoplysninger
  • 2.1 Hvad er personoplysninger?
  • 2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
  • 2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
  • 2.3.1 Efter ophør af ansættelsesforhold 
  • 2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
  • 2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger 
  • 2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
  • 2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger 
  • 2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?
  • 3.0 Kontakt


1.0Generelt

Gennem dit ansættelsesforhold i Selskabet indsamles der personoplysninger om dig. 


Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). 


Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.


2.0Personoplysninger

2.1Hvad er personoplysninger?

Selskabet behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med ansøgningsprocessen og når du ansættes, ligesom der løbende indsamles personoplysninger som led i ansættelsesforholdet. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, fødselsdato, ansøgning og CV, advarsler, men det kan også være oplysninger fra egen læge i forbindelse med sygefravær. Sådanne helbredsoplysninger anses som følsomme personoplysninger, og der stilles derfor større krav sikkerhedsniveau ved opbevaring af sådanne oplysninger.  


De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med dit ansættelsesforhold, vil blive opbevaret i din personalemappe (fysisk og/eller elektronisk). 


2.2Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe dit ansættelsesforhold hos Selskabet består. 


Under det løbende ansættelsesforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet om dig i din personalemappe. Vi vil dog løbende slette de oplysninger, som ikke længere har relevans for dit ansættelsesforhold. 


2.3Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med ansøgningsprocessen og under det løbende ansættelsesforhold, bruges først og fremmest til almindelig personaleadministration og dermed også til opfyldelse af den kontrakt, du har indgået med Selskabet.  


Oplysningerne kan i nødvendigt omfang blive videregivet til tredjepart, herunder blandt andet til de relevante offentlige myndigheder samt lønudbyder, sundhedsforsikring, pensionssystem mv. 


Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle personoplysninger.


Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at Selskabet (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, der udspringer af anden lovgivning eller kollektiv overenskomst, medmindre hensynet til dig går forud herfor. 


2.3.1  Efter ophør af ansættelsesforhold 

Ved ophøret af dit ansættelsesforhold, vil vi tage stilling til, om alle dine oplysningerne skal slettes. Som udgangspunkt vil dine personoplysninger blive slettet uden unødigt ophold og senest 5 år efter endt ansættelse. Efter opbevaringsperioden på 5 år vil din samlede personalemappe blive slettet, medmindre lovgivningen undtagelsesvis giver grundlag for en længere opbevaring. 

Din e-mail fra arbejdet vil blive opbevaret i 12 måneder, således at vi kan videresende eventuelle arbejdsrelaterede e-mails til dine kollegaer.


2.4Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i vores IT-system med begrænset adgang, som kun betjenes af medarbejdere særligt betroet dertil. 


Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om behandlingen af dine personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som ansat.


2.5Retten til indsigt i dine personoplysninger 

Du har ret til at få Selskabets bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne. 

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Selskabet (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. 


2.6Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Selskabet uden unødig forsinkelse. 



2.7Retten til sletning af dine personoplysninger 

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Selskabet uden unødig forsinkelse, hvis Selskabet ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare, herunder behandle, dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt Selskabets behandling af dine oplysninger fortsat er nødvendig i henhold til gældende lovgivning, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes. 


2.8Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. 


3.Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Selskabet, skal du rette henvendelse til Direktør Kim Juliussen på e-mail: kju@malerhuset.com.   


Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.  


Hvis du ønsker at klage over Selskabets behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet: 


Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K 

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk


Med venlig hilsen



Selskabet: Malerhuset Steen Nielsen A/S



Senest revideret: 15/1-2019


Næste revision: Senest 15/1-2020


Malerhuset Steen Nielsen A/S | Gladsaxe Møllevej 67 | 2860 Søborg | CVR.nr. 70969211 | T. 36 47 08 11 | F. 39 66 11 26 | info@malerhuset.com

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.